ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ SO EASY

Η εκπαίδευση αποτελεί μια αέναη διαδικασία. Και αυτό την καθιστά μια συνεχώς αναπτυσσομένη αγορά σε κύκλο εργασιών και κερδοφορία.

Προσφέροντας στους μικρούς μας μαθητές ένα σύγχρονο περιβάλλον σε χώρους ειδικά διαμορφωμένους που ενισχύουν την μάθηση , προγράμματα ευχάριστα αλλά ταυτόχρονα αποτελεσματικά , έχουμε τη χαρά να τους βλέπουμε να μεγαλώνουν μαζί μας.

Ξεκινώντας ένα παιδί με την πρώτη τάξη των Αγγλικών , περνώντας στις δεύτερες γλώσσες και καταλήγοντας να δίνει πιστοποιήσεις, ενηλικιώνεται στον χώρο μας. Και ως ενήλικας πλέον μπορεί να εμπλουτίσει το βιογραφικό του με επιπλέον εργαλεία όπως μια νέα ξένη γλώσσα.

Ένας μαθητής λοιπόν μπορεί να παραμείνει για 20 χρόνια μαζί μας , αρκεί να του παρέχουμε υψηλή παροχή υπηρεσιών .

Όμως το κοινό μας , δεν σταματά στα παιδιά . Το κοινό των ενηλίκων και των επαγγελματιών είναι μεγάλο. Οι ενήλικες επιλέγουν με ασφάλεια και διαλέγουν brands με κορυφαία ονόματα για εγγύηση πραγματοποίησης των στόχων τους .

Οι υπηρεσίες σε ένα εκπαιδευτήριο ξένων γλωσσών απευθύνονται σε ηλικίες που ξεκινούν από παιδιά 4 χρονών και ολοκληρώνονται μέσα από μεγάλο εύρος ενήλικων σπουδαστών επιτρέποντάς σας να απευθυνθείτε στην πλειοψηφία του πληθυσμού της περιοχής σας μέσα από ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών  με  9 γλώσσες (General & Business Sectors).

Επιλέγοντας την επιχειρηματική ανάπτυξη μέσω του πανελλαδικά αναγνωρισμένου δικτύου franchise της So Easy Education, δεν υπάρχουν προ απαιτούμενα.

Αρκεί να υπάρχει το όραμα και η θέληση για συνεργασία και η αμοιβαία επιτυχία είναι δεδομένη .

Σας παρέχουμε την τεχνογνωσία και τα εργαλεία που χρειάζονται για να επιτύχετε τη δική σας επαγγελματική καταξίωση.  Το χαμηλό κόστος επένδυσης και οι εξατομικευμένες εναλλακτικές προτάσεις Franchise σας επιτρέπουν εγγυημένη & άμεση επιτυχία από τον πρώτο κιόλας χρόνο της λειτουργίας του εκπαιδευτηρίου και γρηγορότερη απόσβεση του αρχικού σας κεφαλαίου.

Η μέθοδος των So Easy έχει αποσπάσει συνεχείς διακρίσεις για την καινοτομία της στο πλαίσιο της μεγαλύτερης διοργάνωσης βραβεύσεων στην εκπαίδευση, τα Εducation Leaders Awards.

Αλλά το πιο σημαντικό είναι πως η μέθοδος αυτή επιβραβεύεται καθημερινά από τους μαθητές και τους γονείς τους, οι οποίοι δηλώνουν ότι μέσα από αυτή την εμπειρία γνώσης δεν έμαθαν απλώς την ξένη γλώσσα που ήθελαν αλλά την έβαλαν στην καθημερινότητά τους, κατακτώντας την ουσία της.

Οι σπουδαστές μας ενεργοποιούν όλες τις δεξιότητες τους ολοκληρωμένα, συνδυάζουν διαφορετικά γνωστικά αντικείμενα επιστήμης και τέχνης για αποτελεσματικότερη αφομοίωση της γνώσης. Βελτιώνουν τις εγκεφαλικές λειτουργίες τους και εμπλέκονται πιο ουσιαστικά στη μάθηση.

Ερευνούν, Δημιουργούν, Διαμορφώνουν άποψη, Αιτιολογούν και Επιχειρηματολογούν μέσα στο μάθημα. Επιλύουν προβλήματα, παρουσιάζουν το έργο τους και μαθαίνουν να συνεργάζονται καλλιεργώντας τα soft skills του 21ου αιώνα.

Παρέχοντας το καλύτερο ακαδημαϊκό προϊόν με εκπαιδευμένο διδακτικό προσωπικό,το So Easy είναι η μόνη επιλογή για εκπαίδευση στην τοπική σας αγορά.

Στην So easy έχουμε αναπτύξει αναλυτικό πρόγραμμα υποστήριξης των franchisees, βρισκόμαστε δίπλα τους από την έναρξη λειτουργίας του εκπαιδευτηρίου μέχρι την καθημερινή του λειτουργία. Πιστεύουμε στην ολοκληρωμένη υποστήριξη και έχουμε την υποδομή να τους την προσφέρουμε με :

  • Έρευνα περιοχής, επιλογή θέσης, αρχιτεκτονική και τεχνική μελέτη, εξεύρεση ακινήτου, δίκτυο συνεργαζόμενων προμηθευτών, τεχνικό εγχειρίδιο, χαρτογράφηση , αδειοδότηση.
  • Αρχική εκπαίδευση νέου συνεργάτη σε: αξιολόγηση προσωπικού και σπουδαστών , διαχείριση επιχείρησης και καθημερινές λειτουργίες, νομικά και λογιστικά θέματα , εκπαιδευτική μέθοδος , ενημερώσεις,  εγγραφές, διοικητικά εγχειρίδια, budgeting, Τιμολογιακή & Εμπορική πολιτική, Πωλήσεις business to b
  • Υποστήριξη στο Marketing με έρευνα αγοράς, στρατηγικό σχεδιασμό τοπικού marketing, οργάνωση εσωτερικών πωλήσεων.
  • Συνεχή ροή εκπαιδευτικού υλικού.
  • Προσωπικό Σύμβουλο Συνεργάτη κάθε Franchisee και παρακολούθηση του Business Plan του Εκπαιδευτηρίου .
  • Καθημερινή Τηλεφωνική Επικοινωνία με τα Στελέχη του Εκπαιδευτηρίου
  • On – line υποστήριξη δικτύου μέσω CRM για πρόληψη και πρόβλεψη ενδεχομένων προβλημάτων
  • Επισκέψεις σε Εκπαιδευτήρια

Έτσι ο franchisee της So easy απαλλάσσεται από το αρχικό άγχος και νοιώθει αμέσως την υποστήριξη ενός ολόκληρου οργανισμού.

ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΜΑΣ

Μάθε πως θα ξεκινήσεις το δικό σου So Easy
Ανακάλυψε το κόσμο του So Easy