ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ

Τα ποσά που δαπανόνται στην ιδιωτική εκπαίδευση σε εθνικό επίπεδο ξεπερνούν το 1 δις € ανά έτος. Και αυτό γιατί όλοι οι γονείς αναζητούν ένα ιδιωτικό οργανισμό για να καλλιεργήσει την επιθυμία για γνώση στο μαθητή , να τον εμπνεύσει και να καταφέρει να επιτύχει τους ακαδημαϊκούς του στόχους.

Ο κάθε μαθητής έχει τη δική του προσωπικότητα και τα δικά του ταλέντα. Εμείς, με καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό, ειδικά προγράμματα βιωματικής μάθησης, screening tests και μαθητικούς διαγωνισμούς, ανακαλύπτουμε αυτά τα ταλέντα και τα εξελίσσουμε, ώστε ο κάθε μαθητής να φτάσει στη δική του κορυφή.

Στόχος κοινός για τους γονείς αλλά και τους ίδιους τους μαθητές.

Επιλέγοντας την επιχειρηματική ανάπτυξη μέσω του πανελλαδικά αναγνωρισμένου δικτύου franchise της So Easy Education, επιτυγχάνεται με μηδενικό ρίσκο η ηγετική θέση στην εκπαίδευση .

Αρκεί να υπάρχει το όραμα και η θέληση για συνεργασία και η αμοιβαία επιτυχία είναι δεδομένη .

Σας παρέχουμε την τεχνογνωσία και τα εργαλεία που χρειάζονται για να επιτύχετε τη δική σας επαγγελματική καταξίωση.  Το χαμηλό κόστος επένδυσης και οι εξατομικευμένες εναλλακτικές προτάσεις Franchise σας επιτρέπουν εγγυημένη & άμεση επιτυχία από τον πρώτο κιόλας χρόνο της λειτουργίας του εκπαιδευτηρίου και γρηγορότερη απόσβεση του αρχικού σας κεφαλαίου.

Μέσα σε ένα σύγχρονο εκπαιδευτικό περιβάλλον και σε συνεργασία με ειδική ομάδα ψυχολόγων, διασφαλίζεται ότι κάθε καθηγητής προσεγγίζει εξατομικευμένα τους μαθητές του, αφιερώνοντας χρόνο στις απορίες και στα κενά τους, χωρίς να χρειαστεί να ξεφύγει από τη ροή του μαθήματος.

Τα μαθήματα γίνονται με τον παραδοσιακό τρόπο, σε αίθουσες με θρανία και με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους και καινοτομίες, όπως το να κάθονται όλοι οι μαθητές, μεταφορικά και κυριολεκτικά στο πρώτο θρανίο, δημιουργώντας με τον καθηγητή ένα αλληλένδετο σύνολο!

Μέσα από τη Μέθοδο ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ® οι μαθητές κατανοούν και αφομοιώνουν τη γνώση χωρίς να υπάρχει η ανάγκη της «παπαγαλίας». Έτσι, το μυαλό των μαθητών αδειάζει από τα «γιατί» του κάθε μαθήματος και γεμίζει με τα «επειδή»! Ένα από τα σημαντικότερα οφέλη της μεθόδου μας, είναι οι προσομοιώσεις σε όσα μαθήματα απαιτούν πρακτική κατανόηση (Φυσική, Χημεία, Βιολογία), ενώ η οπτικοποίηση όλων των πληροφοριών των διδασκόμενων μαθημάτων με μοντέρνα μαθησιακά εργαλεία, αυξάνει κατακόρυφα την αποδοτικότητα των μαθητών!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ

 • Σχολική Μελέτη Δημοτικού-Γυμνασίου
 • Ειδικά τμήματα για εισαγωγή σε Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία
 • Προετοιμασία για Υποτροφίες Ιδιωτικών σχολείων
 • Ενισχυτικά τμήματα Δημοτικού και Α-Β-Γ Γυμνασίου
 • Βιωματική Διδασκαλία Αρχαίων Ελληνικών για παιδιά Δημοτικού
 • Εξειδικευμένα τμήματα STEM-Εκπαιδευτικής Ρομποτικής
 • Προετοιμασία για Πανελλήνιους Μαθητικούς Διαγωνισμούς (Θαλής, Ευκλείδης κλπ.)
 • Εξειδικευμένη πλατφόρμα e-learning

Παρέχοντας το καλύτερο ακαδημαϊκό προϊόν με εκπαιδευμένο διδακτικό προσωπικό, το Αρειμάνιο είναι η μόνη επιλογή για εκπαίδευση στην τοπική σας αγορά.

Στο Αρειμάνιο έχουμε αναπτύξει αναλυτικό πρόγραμμα υποστήριξης των franchisees, βρισκόμαστε δίπλα τους από την έναρξη λειτουργίας του εκπαιδευτηρίου μέχρι την καθημερινή του λειτουργία. Πιστεύουμε στην ολοκληρωμένη υποστήριξη και έχουμε την υποδομή να την προσφέρουμε με :

 • Έρευνα περιοχής, επιλογή θέσης, αρχιτεκτονική και τεχνική μελέτη, εξεύρεση ακινήτου, δίκτυο συνεργαζόμενων προμηθευτών, τεχνικό εγχειρίδιο, χαρτογράφηση , αδειοδότηση.
 • Αρχική εκπαίδευση νέου συνεργάτη στα παρακάτω – αξιολόγηση προσωπικού και σπουδαστών , διαχείριση επιχείρησης και καθημερινές λειτουργίες, νομικά και λογιστικά θέματα , εκπαιδευτική μέθοδος , Ενημερώσεις, Εγγραφές, Διοικητικά εγχειρίδια, Budgeting, Τιμολογιακή & Εμπορική πολιτική, Πωλήσεις Business to Business.
 • Υποστήριξη στο Marketing με έρευνα αγοράς, στρατηγικό σχεδιασμό τοπικού marketing, οργάνωση εσωτερικών πωλήσεων.
 • Συνεχή ροή εκπαιδευτικού υλικού
 • Προσωπικό Σύμβουλο Συνεργάτη κάθε Franchisee και παρακολούθηση του Business Plan του Εκπαιδευτηρίου .
 • Καθημερινή Τηλεφωνική Επικοινωνία με τα Στελέχη του Εκπαιδευτηρίου

 

 • On – line υποστήριξη δικτύου μέσω CRM για πρόληψη και πρόβλεψη ενδεχομένων προβλημάτων
 • Επισκέψεις σε Εκπαιδευτήρια

 

Έτσι ο franchisee του Αρειμάνιο απαλλάσσεται από το αρχικό άγχος και νοιώθει αμέσως την υποστήριξη ενός ολόκληρου οργανισμού.

ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΜΑΣ

Μάθε πως θα ξεκινήσεις το δικό σου Αρειμάνιο
Ανακάλυψε το κόσμο του Αρειμάνιο