Ποιο είναι το franchise που εξασφαλίζει την επιτυχία της επένδυσής μας

Ο όμιλος So Easy Education δίνει το κλειδί στο χέρι και εγγυάται γρήγορη απόσβεση του αρχικού κεφαλαίου, και κερδοφορία από το πρώτο έτος.

Έχεις δεχτεί να αποχωρήσεις με εθελούσια έξοδο και αποζημιώθηκες όπως προβλέπεται. Και τώρα ποιο είναι το επόμενο βήμα, τι κάνεις με τα χρήματα της αποζημίωσης; Καθώς βρισκόμαστε σε ένα συνεχώς μεταβλητό και επισφαλές οικονομικό περιβάλλον, χρειάζονται λύσεις που εξασφαλίζουν ένα σταθερό μηνιαίο εισόδημα, χωρίς σκαμπανεβάσματα.

Έτσι, η απάντηση στο κρίσιμο αυτό ερώτημα βρίσκεται στο franchise αλλά όχι σε οποιοδήποτε τομέα, αλλά σε αυτόν της Εκπαίδευσης, που αποτελεί την ασφαλέστερη επιλογή εδώ και χρόνια. Ο βασικός λόγος για να επιλέξει κανείς το συγκεκριμένο πεδίο για την επιχειρηματική του δραστηριότητα είναι η διαρκής ανάγκη για γνώση και μάθηση, που έχει σαν αποτέλεσμα την ολοένα ανοδική πορεία των ιδιωτικών δαπανών για εκπαίδευση. Ούτως ή άλλως, το franchise είναι μια επιλογή που δεν χωρά πολλές αποτυχίες καθώς οι επιχειρηματίες έχουν σωστή και ολοκληρωμένη υποστήριξη από την εκάστοτε μητρική εταιρία, ώστε το brand name που εκπροσωπούν να έχει μια ομοιόμορφη και συμπαγή εικόνα.

 

Για αυτήν την επένδυση, η καλύτερη επιλογή είναι ένας εκπαιδευτικός όμιλος που έχει διαγράψει σημαντική πορεία γεμάτη επιτυχίες, όπως είναι ο όμιλος So Easy Education με δύο μεγάλα brands στο portfolio του: τα Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών So Easy και τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ, δύο αναγνωρισμένα ονόματα στον χώρο της εκπαίδευσης, τα οποία μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια παρουσίας τους έχουν αποσπάσει σημαντικές βραβεύσεις για το έργο τους.

Σε αυτό το νέο επαγγελματικό βήμα, ο όμιλος So Easy Education προσφέρει όλα τα απαραίτητα εργαλεία που εγγυώνται την επιτυχία της επένδυσης, αφού δεν αφήνει τίποτα στη τύχη. Στήνει εκ του μηδενός την επιχείρηση αλλά παράλληλα αναλαμβάνει και την επιτυχία της με marketing καμπάνιες. Άλλωστε, το ισχυρό brand name σε συνδυασμό με το ευρύ κοινό στο οποίο απευθύνεται, από 4 χρόνων μέχρι και ενήλικους σπουδαστές άνω των 60 ετών, εγγυώνται την ασφάλεια της επένδυσης.

 

Παράλληλα εκπαιδεύει διεξοδικά τον franchisee για να εξασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησής του, και έτσι να μπορεί να «τρέξει» ο/η ίδιος/α φροντιστήριο χωρίς την υποχρέωση για μεγάλο αριθμό προσωπικού και εξοντωτικά πάγια έξοδα. Η στρατηγική του Franchise Plan της εταιρείας προσφέρει ασφάλεια και δίνει τη δυνατότητα στον επαγγελματία να παραμένει αυτόνομος, ενώ τα royalties είναι κλιμακούμενα ώστε η συμφωνία να είναι επικερδής και για τις δύο πλευρές. Σημαντικό είναι και το γεγονός ότι ο όμιλος παρέχει την αποκλειστικότητα στην επιλεγμένη περιοχή, για να μην υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων.

Οι όροι για να πάρει κανείς το franchise του ομίλου, είναι απλοί και εκτός από πάθος χρειάζεται να έχει επιχειρηματικό πνεύμα, να εκπροσωπεί το brand με επαγγελματισμό και σοβαρότητα. Όπου και αν επιλέξει κάποιος να επενδύσει τα χρήματά του, είτε σε ένα so easy φροντιστήριο είτε σε ένα ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ είτε και στα δύο μαζί, το ρίσκο είναι ελάχιστο, ενώ η απόσβεση του αρχικού κεφαλαίου υπολογίζεται να ολοκληρωθεί μέσα σε 2,5 χρόνια με κερδοφορία μόλις από το πρώτο έτος.

Για να πάρει κάποιος ένα franchise σχετικό με την Εκπαίδευση, δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι εκπαιδευτικός. Αυτό που χρειάζεται είναι να διαθέτει ανοιχτό μυαλό που θα του επιτρέψει να γίνει κομμάτι ενός μεγαλύτερου οράματος, για μια Εκπαίδευση που δίνει το κλειδί της επιτυχίας σε όλους.

Πηγη: newmoney.gr