ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

O όμιλος εκπαιδευτηρίων So Easy Education® αποτελείται από 3 ισχυρά και εξειδικευμένα brands και χαρακτηρίζεται από την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει στους σπουδαστές, τo εξελιγμένο ακαδημαϊκό σύστημα εκπαίδευσης που μας επιτρέπει να ξεχωρίζουμε στην αγορά και την αποτελεσματικότητα στους στόχους όσων φοιτούν στα εκπαιδευτήριά μας.

  • Η So Easy Δραστηριοποιείται στην ξενόγλωσση εκπαίδευση παρέχοντας προγράμματα σπουδών για παιδιά, εφήβους και ενήλικες σε 9 γλώσσες.Με 25 χρόνια πορείας στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης αποτελεί το πιο αναγνωρισμένο και συνεχώς ανελισσόμενο brand στην ξενόγλωση εκπαίδευση.

 

  • Το ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ , αποτελεί το πλέον σύγχρονο εκπαιδευτήριο με προγράμματα σπουδών που ξεκινούν από τη σχολική μελέτη για παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου, έως την προετοιμασία για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις για μαθητές Λυκείου. Με 30 χρόνια παρουσίας στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση σας εξασφαλίζει την τεχνογνωσία που θα χρειαστείτε για την επιτυχία.

 

  • Η Εasy Win.net παρέχει ψηφιακή εκπαίδευση για παιδιά, εφήβους και ενήλικες με 20 χρόνια πορείας στην ψηφιακή εκπαίδευση.

Με πολλαπλά χρόνια εμπειρίας κι ηγετικής παρουσίας στην εκπαίδευση, η So Easy Education® είναι ο μοναδικός εκπαιδευτικός όμιλος που μπορεί να προσφέρει ένα Ολοκληρωμένο Μοντέλο Ιδιωτικής Εκπαίδευσης, καλύπτοντας ολιστικά το φάσμα των εκπαιδευτικών αναγκών μέσα από τα 3 κορυφαία & εξειδικευμένα brands.

Αναπτύσσουμε καθεμία υπηρεσία μας ξεχωριστά μέσα στο δικό της περιβάλλον, το δικό της target group και τα δικά της business standards, διατηρώντας την εξειδίκευση που απαιτεί μια τέτοια πορεία και ταυτόχρονα συνδυάζουμε αυτές τις εξειδικευμένες υπηρεσίες στην προσφορά μας στην πράξη.

Έτσι είμαστε ανταγωνιστικοί προς όλες τις κατευθύνσεις.

Σκοπός της επιχειρηματικής μας ανάπτυξης είναι να δημιουργούμε επιτυχημένους επιχειρηματίες – συνεργάτες στο χώρο της εκπαίδευσης έχοντας ως προοπτική την επέκταση του δικτύου μας και των εκπαιδευτικών μεθόδων & προϊόντων μας σε όλη την Ελλάδα.

Η εταιρική μας φιλοσοφία εφαρμόζεται με σκοπό να παρέχουμε το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών ικανοποιώντας όσους μας έχουν εμπιστευτεί και κυρίως να πετυχαίνουμε μαζί τους την εκπλήρωση των επαγγελματικών τους προσδοκιών.

0
ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΤΗΣΙΩΣ
0
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ
0
HUBS
0
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ
0
ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ
0
ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ